Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Neden Bir Bitki Arıyorsunuz?

02-03-2023 12:33
Neden Bir Bitki Arıyorsunuz?

“Başım ağrıyor" demek kolaydır, ancak durumunuzu veya mevcut sağlık durumunuzu daha ayrıntılı olarak tanımlayarak daha da iyileştirmeyi unutmayın.

Örneğin, altta yatan sindirim sorunlarınız olabilir mi? Yoksa bu belki de tek seferlik, strese bağlı bir baş ağrısı mı yoksa kronik devam eden bir durum mu?

Bu senaryoların her birini durumunuzun veya amacınızın bir yönü olarak netleştirerek, çok farklı üç bitki seçimine yönlendirilebilirsiniz. Birçok bitki baş ağrılarını tedavi edebilirken, bu ek koşulların her birine aynı anda uygulandığı için daha iyi uygulanabileceğini göreceğiniz belirli bitkiler vardır.

Bitkilerin önemli bir avantajı, doğa tarafından sağlanmış olmalarıdır ve bu nedenle, biz de doğanın bir parçası olduğumuz için vücudumuz, onların pek çok iyileştirici bileşenini ve enerjik iyileştirici özelliklerini nasıl sindireceğini ve kullanacağını bilir.

Pek çok güçlü şifalı bitkinin aynı zamanda da mutfağınızda yaygın bulunması, bunların etkili olmadığı anlamına gelmez.

Tanıdık olanın gücünü hafife almayın! Bilinen bitkilerle beceri geliştirerek bilinmeyen bitkileri daha kolay kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu yaklaşım uzmanlığınızı ve güveninizi geliştirebilir. Tıbbi etkileri için bilinen bitki ve baharatları kullanarak elde edebileceğiniz sonuçlara hayran kalacaksınız.

Bununla birlikte, farmasötik ilaçların aksine, münferit otlar, ruhsal uygulama için zihnin açılması ve susturulması da dahil olmak üzere çok çeşitli koşulları tedavi eder, ki bu tartışmasız üzerine çıkabileceğiniz en iyileştirici maceradır.

Buna karşılık, çoğu ilaç, izole semptomları veya durumları tedavi etmek için tasarlanmıştır ve en iyi hallerindedir. Vücuttaki belirli sistemleri ve bunların spesifik kimyasal yollarını etkilemeyi hedeflerler. İyileşmeye yönelik bu yaklaşım, bilimsel, kesin odaklı, fiziksel bir perspektiften türetilmiştir.

İlaçların aksine, otlar aynı anda hayatınızı değiştirebilecek çok sayıda bileşik ve enerjik potansiyellerle dolu besleyici ve tıbbi güç merkezleridir. Aynı anda birden fazla semptomu tedavi edebilirler.

İhtiyaçlarınız için doğru bitkiyi seçmeniz gerekmektedir. Niyetiniz sağlıklı kalmak, güçlenmek, meditasyon pratiğinizi geliştirmek, ağrıyı hafifletmek veya sadece Toprak Ana'dan gelen bu hediyelerle beslenmek olsun.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.